Wypiekacz do chleba Gastroback – jak samodzielnie zrobić domowy chleb

W filmie zaprezentowana została maszyna do samodzielnego wypieku chleba.

Możecie również zobaczyć jak zrobić samodzielny chleb. Ja akurat wypiekałem chleb żytni.

Wygląd i skład chleba zależy od Waszej fantazji. W tego typu urządzeniach możecie wyrabiać również ciasto do innych swoich potraw.

Oszczędzicie w ten sposób swoje ręce i siłę, którą trzeba włożyć w trakcie ręcznego wyrabiania.

Najważniejsze funkcje

  • wypiekacz chleba z 13 programami do chleba, ciasta, dżemu i jogurtu
  • Domowe bochenki chleba o wadze do 750 g – idealne do zrównoważonej i zdrowej diety
  • Do pełnoziarnistego pieczywa, odmiany chleba francuskiego lub słodkiego chleba – nadaje się również do pieczenia bezglutenowego i ciasta
  • Dodatkowy program ciasta do przygotowywania makaronu, pizzy i ciasta na chleb, bułeczek lub ciastek
  • Patelnia do pieczenia chleba z nieprzywierającą powłoką i wyjmowanym hakiem do ciasta
  • 3 poziomy brązowienia
  • Okno do sprawdzania procesu pieczenia
  • Program dżemowy na dżem, marmoladę i galaretkę
  • Program jogurt
  • Włącznik czasowy (13 godzin) do codziennego świeżego chleba
  • Funkcja podgrzewania (60 minut) w przypadku pieczywa świeżego w piekarniku

Dane techniczne:

wymiary: Szer x głęb x wys: 255 x 350 x 275 mm
moc: 230-240 V / 50 Hz / 580 watów
waga: 5,2 kg
PU: 2 kawałki

 

Strona producenta: tutaj

Posted by Mirosław Tomik

Pasjonat technologii sieciowych, dynamiczny i energiczny, pozytywnie zakręcony w tematyce IT. Ponadto ciekawy świata i zawsze chętny do pozyskiwania nowej wiedzy.

Website: https://www.ForumWiedzy.pl